Ik heb een code voor een Energie Bespaarpakket. Maak hier je keuze

Besparen in de zomer

In de zomer houden we de verwarming uit. Dat scheelt ongemerkt een hoop op je energierekening. Tenminste als je de cv uit hebt staan. En waar staat je vriezer? Kook je elke avond of bespaar je door vaker een salade te eten?

Lees meer

Heb je een vraag? We horen het graag.

Naar contactformulier

Nog meer tips

Maak een afspraak met een Energiecoach. Samen lopen jullie door jouw woning en krijg je tips hoe je kunt besparen. 

Maak een afspraak Wat doet een Energiecoach

Laat maar lekker waaien

De zomer is de meest ideale periode om je was buiten te drogen. Dat scheelt. Gebruik je de droger toch? Zorg voor een volle trommel. Kies bij voorkeur de optie 'strijkdroog' in plaats van 'kastdroog'.  En zet de wasdroger direct als deze klaar is uit. Alle beetjes helpen.

Voor niets gaat de zon op...

En als ie schijnt kan het je zelfs geld opleveren. Overweeg je zonnepanelen? Deze investering kan heel aantrekkelijk zijn als je op je maandlasten wilt besparen. Met een Quickscan kom je erachter of het voor jouw woning interessant is.

Informatie zonnepanelen Afspraak Quickscan

'Koele' tip van Erwin

Vriezers zijn energieslurpers. Staat die van jou ook nog eens in een ongeïsoleerde schuur? Dan verbruiken ze extra energie in de zomer. Op een warme plek hebben ze extra energie nodig om te zorgen dat ze koud blijven. Goed om eens te checken.


Besparen kan een sport worden

De familie de Haas uit Musselkanaal begon met het vervangen van hun ledlampen. Inmiddels is het hele huis geïsoleerd en hebben ze alleen spijt dat ze niet eerder zijn begonnen. Met een Energie Bespaarpakket is de eerste stap snel gezet. Heb jij nog geen Energie Bespaarpakket gehad? Dan kun je als woningeigenaar in Oost Groningen nu een code opvragen voor een gratis Energie Bespaarpakket.

Ik wil een gratis code Lees het verhaal van de familie de Haas

Ervaring van Arjan

Arjan: "In het voorjaar hebben wij een paar avonden heerlijk buiten gezeten. Gezellig. Vuurtje aan. Ongemerkt koelt het dan af. De deuren staan open en de cv staat nog 'op de winterstand'. Toen we binnenkwamen was het heerlijk behaaglijk. De cv had gewoon door staan loeien. Dit gaf ons uiteindelijk toch een iets minder warm gevoel...."

Handige tips