Ik heb een code voor een Energie Bespaarpakket. Maak hier je keuze

Jouw Bespaarcoach

Misschien denk je dat je onvoldoende geld hebt om isolatie te betalen. Toch blijkt dat er veel mogelijk is, door speciale financieringsregelingen en subsidies. Jouw onafhankelijke Bespaarcoach ondersteunt en zoekt dit samen met je uit!

Maak een afspraak!

Heb je een vraag? We horen het graag.

Naar contactformulier

Wat doet de Bespaarcoach?

Nadat de QuickScan aantoont dat jij geld besparen kan op jouw energierekening, helpt de Bespaarcoach jou bij het verkennen van mogelijkheden. Samen kijken jullie wat mogelijk is, hoe je het kunt betalen en wat je hiermee maandelijks gaat besparen.

Maak kennis met Erwin

Erwin is voor Veendam-Noord de bespaarcoach. Hij gaat graag met jou in gesprek en ondersteunt jou waar nodig: ''Wij willen helpen besparen, daar zijn subsidies en andere middelen voor om mensen die dit nodig zijn te helpen. Zo worden opgaves die eerst niet mogelijk lijken, toch mogelijk gemaakt.'' 

1. Mogelijkheden bespreken

Samen bespreken jullie de financieringsmogelijkheden. De Bespaarcoach rekent uit wat het kost en wat je maandelijks kan besparen.

2. Ondersteuning

Wanneer je offertes opvraagt en een gespecialiseerd bedrijf kiest kan de Bespaarcoach je hierbij ondersteunen.

3. Aanvragen en afsluiten

De Bespaarcoach helpt je bij het aanvragen en afsluiten van leningen en subsidies. Je krijgt hierbij duidelijke uitleg.

Wat houdt een Quickscan in?

De Bespaarcoach meet bij je thuis je raam-, gevel-, vloer- en dakoppervlak. Samen met je energieverbruik levert dit direct een rapport op. Hij bespreekt deze maatregelen met je en vertelt meer over de financieringsmogelijkheden. Denk hierbij aan subsidies en leningen voor energiebesparende maatregelen.

Meer leren over de Quickscan?

Videoserie: De Bespaarcoach - Deel 1

Benieuwd naar wat de Bespaarcoach precies komt doen? In onze nieuwe videoserie zie je hoe Bespaarcoach Erwin Jalving begint in Veendam. Hij maakt kennis met bewoner Marcel en meet daarna zijn woning op om te kijken hoe het huis geïsoleerd kan worden en wat de beste financeringsopties zijn.

Bekijk meer delen Maak een afspraak!