De Bespaarcoach

Misschien denk je dat je te weinig geld hebt om te isoleren. Toch kan het vaak wel. Misschien voldoe jij aan de voorwaarden voor het gratis isoleren van je vloer, muur of dak? De Bespaarcoach zoekt dit samen met je uit. Ook helpt de Bespaarcoach met het aanvragen van subsidies. Of opvragen van offertes bij leveranciers.

Maak een afspraak

Heb je een vraag? We horen het graag.

Naar contactformulier

Gratis isolatie van je vloer, dak of muur

Woon jij in Veendam, Pekela, Midden-Groningen of Stadskanaal? Dan kan jouw dak, vloer of muur gratis worden geïsoleerd. Dit hangt af van het bouwjaar van je woning en je inkomen. 

Lees de voorwaarden

Jouw Bespaarcoach

Erwin is een van de Bespaarcoaches. Hij is blij dat hij mensen gratis kan helpen. ''Veel mensen weten niet waar ze moeten beginnen. Of denken dat ze het niet kunnen betalen. Het is ook lastig. Ik begeleid van het begin tot het eind." 

Ontmoet de Bespaarcoaches

De familie Kanter isoleert gratis!

De Bespaarcoach van Stadskanaal is Maurice. Hij hielp de familie Kanter. Zij wilden een warmer huis. Nadat Maurice alles had berekend, bleek dat ze hun dak, vloer én muren gratis konden isoleren. 


En zo zijn er meer goede voorbeelden: Marcel uit Veendam kon gratis zijn muren isoleren. Renzo uit Bad Nieuweschans kon zijn dak én muren gratis isoleren. 

Lees ook Renzo's verhaal

Hoe werkt het?

Bij de eerste afspraak maakt de Bespaarcoach een Quickscan. Daardoor kom je te weten of het isoleren van je dak, muur of vloer winst oplevert.

Wat is een Quickscan

De kosten en subsidies

De Bespaarcoach rekent uit wat het kost om je dak, vloer en muren te isoleren. Ook hoor je wat je elke maand op je energiekosten kunt besparen. De Bespaarcoach helpt je bij het aanvragen van de subsidies.

Offertes

De Bespaarcoach kan je helpen bij het opvragen en beoordelen van offertes. De Bespaarcoach blijft, tot er geïsoleerd is, beschikbaar voor het stellen van vragen.

Op zoek naar een leverancier?

Klusbus

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij kleine energieklussen? Denk aan het bevestigen van tochtstrips of radiatorfolie? Schakel dan onze Klusbus in. 

Meer over de Klusbus