Energiecoach

Het licht uitdoen, de deuren dichthouden, alleen een volle wasmachine draaien. Alle kleine beetjes helpen. Maar waar kun je het best beginnen? Dat vertellen onze Energiecoaches je graag!

Maak een afspraak

Heb je een vraag? We horen het graag.

Naar contactformulier

Wat doet een energiecoach?

  • Bekijkt samen met jou je huis en vertelt waar je op kunt besparen.

  • Geeft tips om energiezuiniger te wonen.

  • Laat zien waar en hoe je het beste kunt beginnen.

Onze energiecoaches zijn onafhankelijk en niet-commercieel. Ze geven informatie aan woningeigenaren over energiebesparende maatregelen, maar verkopen geen producten.

Ik wil een afspraak maken

Advies over isoleren?

Onze Energiecoaches helpen jou bij de kleinere maatregelen. Toe aan advies over het isoleren van je woning? Met een Quickscan weet je binnen maximaal 2,5 uur hoe je je huis het best kunt verduurzamen, maar ook wat het kost, wat het oplevert en welke subsidies er beschikbaar zijn.

Maak een Quickscan afspraak!

Gratis hulp bij kleine energieklussen?

Tochtstrips, radiatorfolie, kieren dichten. De Energiecoach kan het allemaal aanbevelen. Maar wat nou als je dit zelf niet kunt? Geen paniek, want onze Klusbus helpt jou.         

Maak een afspraak Meer over de Klusbus

Energie-spreekuur

Elke week zitten de Energiecoaches bij jou in de buurt. Zo kun jij makkelijk al jouw vragen stellen. Ga het gesprek aan en laat je verrassen met handige tips.

Bekijk hier waar en wanneer

Andere veelgestelde vragen

Hoe bereid ik me voor?

Om een goed inzicht te krijgen in je energieverbruik is het handig als je jouw jaarafrekening bij de hand hebt. Verder hoef je niets te doen. 

Hoe lang duurt een gesprek?

Het gesprek duurt ongeveer een uur.

Ervaring van Wendy (Musselkanaal)

Het eerste wat ik heb gedaan, waren een aantal veelgebruikte lampen vervangen door led. Ik merk echt dat ik nu veel bewuster met energie omga.

Tips over verlichting