Harry isoleerde zijn hele huis voor 106 euro!

Harry Stel woont al sinds 1987 in zijn woning in Ter Apel. De woning komt uit 1975 en was nog niet geïsoleerd. Hoog tijd dus, vond Harry. Hij liet een Quickscan van zijn huis maken, waardoor alle opties en subsidies in beeld kwamen. Daaruit bleek dat zijn woning al voor €106 volledig geïsoleerd kon worden.

Het idee om te isoleren was er bij Harry al een tijdje. ‘’Vijf jaar geleden wilden wij het huis al gedeeltelijk laten isoleren, maar dat is er uiteindelijk niet van gekomen.’’ Totdat hij in gesprek kwam met zijn overbuurvrouw.
‘’Onze overbuurvrouw had via Jouwbespaarcoach.com een Quickscan laten maken van haar woning. Dat was volgens haar erg verhelderend, dus kort daarna heb ik zelf een afspraak gemaakt. Er kwam een Energieadviseur langs, die heeft onze hele woning gemeten. Op basis van de resultaten kregen wij advies, hieruit werd duidelijk met welke maatregelen wij het meeste kunnen besparen.'' Voor Harry was dit het isoleren van zijn muur en dak. Naast de opties en besparingen, maakt een Quickscan ook duidelijk wat het allemaal gaat kosten.

Ontzettende meevaller
En dat viel Harry reuze mee! Voor zijn twee-onder-een-kap woning zou het normaal €2270 hebben gekost om de muur en dak te isoleren. Door €1664 ISDE subsidie en €500 uit de subsidie voor woningisolatie van de gemeente Westerwolde, kon Harry zowel zijn dak en muur isoleren voor maar €106. Je moet het maar net in beeld hebben, en een Quickscan, doet precies dat.

Meer dan een besparing
Hiermee bespaart Harry ongeveer 39% op zijn maandelijkse rekening. ‘’Dit is niet alleen mooi voor de portemonnee, want ik merk dat nu mijn zolder geïsoleerd is, mijn wooncomfort echt meteen omhoog is gegaan. Ik sport graag op zolder, maar met warme of koude dagen was dat niet fijn. Het is nu aangenamer in het hele huis!’’

Een aanrader, zonder twijfel
Harry raadt het anderen aan om hun woning ook te laten isoleren. ‘’Op deze manier is het goed te doen. Ik had het geld ongeveer binnen 4 weken al weer terug, dat vond ik erg snel.‘’ Nu heeft Harry een extra comfortabel huis en bespaart hij ook nog eens flink op zijn maandlasten.

Harry bij zijn geïsoleerde dak
Harry bij zijn geïsoleerde dak

Ga jij Harry overtreffen?

Zo zie je maar weer, gratis advies kan geen kwaad! Maak een afspraak voor een QuickScan en ontdek de mogelijkheden in jouw woning, misschien bespaar jij wel net zo veel als Harry!

Maak een afspraak

Geen geld, toch besparen?

Misschien denk je dat je onvoldoende geld hebt om isolatie te betalen. Toch blijkt dat er veel mogelijk is, door speciale financieringsregelingen en subsidies. Jouw onafhankelijke Bespaarcoach ondersteunt en zoekt dit samen met je uit!

Meer weten?