Ik heb een code voor een Energie Bespaarpakket. Maak hier je keuze

29 september 2021

Het gezicht achter de Quickscan

Wie een Quickscan van zijn woning laat maken, heeft grote kans dat Jeroen langskomt. Hij adviseert namens Jouwbespaarcoach huiseigenaren wat je het beste wel (of niet) kunt doen om je huis te verduurzamen. Jeroen: “Dat is het mooie aan mijn werk. Ik geef onafhankelijk advies en probeer mensen bewust te maken. Eerlijk en met respect. Als je het niet moet doen, zeg ik het ook!”

Bewust nieuwsgierig

Zelf laat hij zich ook altijd goed informeren voor hij een keuze maakt. Zo is hij heel bewust veganistisch. “Dat betekent voor mij dat ik geen dierlijke en zo min mogelijk bewerkte producten en suikers eet. Voor het milieu en omdat ik denk dat het voor mijzelf gezonder is om zo te leven.” Ook blijft hij nieuwsgierig hoe hij nóg duurzamer kan leven. “Mijn nieuwbouwappartement is duurzaam gebouwd, dus ik ben naar het gebruik van mijn apparatuur gaan kijken. In mijn Energie Bespaarpakket  zat een energiemeter, waar ik mee aan de slag ben gegaan.”

Combimagnetron blijkt energievreter

Jeroen was verbaasd: “Mijn oude combimagnetron bleek een enorme energievreter, een derde van mijn totale energieverbruik. Van dat geld kon ik een gloednieuwe oven kopen. En dus nam ik na jarenlange trouwe dienst afscheid van mijn oude combimagnetron.” Van zijn auto heeft hij al langer geleden afscheid genomen. Afhankelijk waar hij naar toe moet gaat hij op de fiets of met een leenauto. Het draait volgens Jeroen allemaal om bewuste keuzes maken. Voor jezelf, voor het milieu en voor de toekomst.

Je bepaalt zelf wat je doet

Ben je ook benieuwd welke verduurzamingsmaatregelen voor jouw woning het meest interessant is? Jeroen vertelt het je graag. Hij geeft daarbij ook een kostenindicatie, vertelt hoe lang de terugverdientijd is en welke subsidie- en financieringsmogelijkheden er zijn. “Ik geef graag advies, maar uiteindelijk bepaal je altijd zelf wat je ermee doet. Pas geleden was ik in een buurt waar ik eerder dit jaar een familie zonnepanelen had geadviseerd. Ik ben toen even omgefietst en zag dat er zonnepanelen op het dak lagen. Dat is wel mooi. Als je ziet dat mensen ook echt iets met je advies doen.”

Maak hier een afspraak voor een Quickscan.

Jeroen is het gezicht achter de Quickscan
Jeroen is het gezicht achter de Quickscan

Zonnepanelenactie

Woon je in Oost-Groningen en wil je meedoen aan de gezamenlijke inkoop van zonnepanelen? 

Lees meer over de actie

Quickscan

Wil jij ook graag onafhankelijk advies? Met een Quickscan weet je binnen 2,5 uur hoe je je huis het best kunt verduurzamen.

Lees meer