Ik heb een code voor een Energie Bespaarpakket. Maak hier je keuze

Zonnepanelen

Steeds meer inwoners kiezen ervoor om zelf energie op te wekken met zonnepanelen. Met zonnepanelen bespaar je gemiddeld tussen de 300 en 600 euro per jaar op je energierekening. Wil je meer weten over de aanschaf en financiering van zonnepanelen? Lees dan snel verder.

Bekijk de informatieavond

Heb je een vraag? We horen het graag.

Naar contactformulier

Regionaal Energieloket

Het Regionaal Energieloket is er voor alle woningeigenaren in Oost-Groningen. Alle informatie over zonnepanelen vind je hier op een rij. Heb je nog vragen? Bel gerust: 088 525 4110 of stuur een e-mail.

Alle informatie op een rij Stuur een e-mail

Hulp bij 21% btw terugvragen

Als je als particulier zonnepanelen koopt, mag je de btw op aanschaf en installatie (21%) terugvragen bij de Belastingdienst. Dat zit zo: met zonnepanelen op je dak heb je in feite een klein energiebedrijfje. Het voordeel hiervan is dat je als ‘ondernemer’ de btw die je voor de zonnepanelen hebt betaald, kunt terugvragen. Het Energieloket heeft een stappenplan samengesteld waarmee je het zelf eenvoudig regelt. 

Stappenplan btw terugvragen

Gratis Quickscan

Wil je weten wat je nog meer kunt doen op het gebied van grote energiebesparende maatregelen? Vraag een gratis en vrijblijvende Quickscan aan. Een onafhankelijk energieadviseur gaat met je in gesprek en na maximaal 2,5 uur weet je welke maatregelen het beste bij jouw woning passen.

Vraag aan

Informatieavond terugkijken?

Tijdens de informatieavond over de collectieve inkoopactie gaven we algemene informatie over zonnepanelen, vertelde de leverancier over het aanbod en hoorde je hoe je de btw terug kan krijgen.

Bekijk de informatieavond