Ik heb een code voor een Energie Bespaarpakket. Maak hier je keuze

16 november 2021

Letterlijk én figuurlijk er warmpjes bij zitten deze winter

De dagen worden korter, buiten wordt het kouder en vroeger donker. Binnen maken we het gezellig met kaarsjes en misschien stiekem al wat kerstversiering. Het is de mooiste tijd van het jaar. Maar ook de duurste. Zeker nu de energieprijzen blijven stijgen. En dat terwijl we eigenlijk gewoon leuke cadeaus willen kopen voor Sinterklaas en onder de kerstboom.

De tijd van een extra trui aantrekken of een extra kaarsje aansteken is geweest. Met een paar simpele maatregelen kun jij ervoor zorgen dat je er deze winter heerlijk warm bij zit en dat je bespaart op je woonlasten. Wist je bijvoorbeeld dat je tocht kunt voorkomen door tochtstrips te plaatsen? Je vindt ze in het gratis Energie Bespaarpakket. Plaats de strips bij deuren en kozijnen en je zult je merken dat het veel warmer aanvoelt in huis.

Bijbetalen of geld terugkrijgen?
De wintermaanden zijn de duurste maanden van het jaar. Niet alleen vanwege de feestdagen en de cadeaus, maar ook doordat we de meeste elektriciteit en gas verbruiken. Jouw lasten worden op basis van deze periode over 12 maanden verdeeld. Aan het einde van het jaar wordt dit verrekend en moet je bij meer verbruik extra betalen of je krijgt bij minder gebruik geld terug. Dat laatste willen we toch allemaal? Maar hoe dan?

Met deze handige bespaartips houd je de warmte binnen en je geld in je zak.

Heb jij al een Energie Bespaarpakket?

Woon je in Oost-Groningen, heb je een eigen huis en wil je besparen op je energiekosten? Met een gratis Energie Bespaarpakket kun je op eenvoudige wijze meteen starten met besparen.

Haal 'm hier op!