Ik heb een code voor een Energie Bespaarpakket. Maak hier je keuze

23 september 2021

Sjaak Hartman is benieuwd of hij nóg meer kan besparen

Stadskanaal - Sjaak Hartman woont aan de Schoolstraat in Musselkanaal. Hij houdt zich al jaren bezig met energiebesparing, maar wilde graag weten of hij nog meer acties kon ondernemen. Afgelopen zomer maakte hij een afspraak met een Energiecoach.

“Mijn huis staat op een oude fundering, maar is twintig jaar geleden helemaal opnieuw opgebouwd. Ik heb tijdens de bouw al veel energiebesparende maatregelen genomen, zoals dubbele beglazing en een geïsoleerde vloer.” Sjaak maakte twee jaar geleden gebruik van een speciale subsidie van de Gemeente Stadskanaal voor isolatie van de bovenverdieping. Het huis ligt namelijk aan een drukke weg. Het leverde hem niet alleen een lagere energierekening op. “We hebben nu ook veel minder geluidsoverlast.”

Toch profijt van Energiecoach

Sjaak was benieuwd of de Energiecoach hem nog iets kon leren. “Baat het niet, dan schaadt het niet! Ik was benieuwd of er nog punten waren waar ik nog niet aan had gedacht." De Energiecoach gaf hem tips over het aanbrengen van tochtstrippen en het vervangen van lampen. “Met die extra tochtstrips is het huis helemaal ‘up to date’ met de isolatie." Op dit moment is hij bezig met hybride verwarming door zonnepanelen. Die liggen al zes jaar op zijn dak.

Nu tijdelijke Verduurzamingssubsidie

“Ik zou anderen zeker aanraden om ook een afspraak te maken. Het is zonde wanneer je geld laat liggen doordat je niet weet hoe je eenvoudig kunt besparen op de energiekosten. Ik weet zeker dat veel mensen zich zullen verbazen over wat er mogelijk is!” Een afspraak met een Energiecoach is gratis en vrijblijvend. Inwoners uit Musselkanaal die overwegen om hun woning te isoleren, kunnen t/m 31 december 2021 gebruik maken van een speciaal aanbod waardoor het met de tijdelijke verduurzamingssubsidie Musselkanaal extra interessant is.

Meer weten? Ga naar Jouwbespaarcoach.com/musselkanaal

Sjaak Hartman wilde graag weten of hij nog meer kon besparen.
Sjaak Hartman wilde graag weten of hij nog meer kon besparen.

Verduurzamingssubsidie in Musselkanaal

Ben je eigenaar en bewoner van een woning in Musselkanaal en ben je van plan je gevel, dak of vloer te isoleren of je ramen te vervangen? Dan is dat nu extra interessant met de Subsidieregeling Verduurzaming particuliere woning Musselkanaal.

Lees meer

Isolatie-actie Musselkanaal

Speciaal voor inwoners uit Musselkanaal is er een aantrekkelijke Isolatie-actie. Met het speciale aanbod bespaar je nog eens extra. Afhankelijk van het materiaal dat je kiest, krijg je 2 tot 4 euro korting op de m2-prijs. 

Naar het aanbod

Benieuwd wat een Energiecoach voor jou kan betekenen?

Heb jij een koopwoning in Oost-Groningen en wil je ook weten hoe je het beste kan beginnen? Dan is een Energiecoach-gesprek misschien iets voor jou.

Wat doet een Energiecoach?