Ik heb een code voor een Energie Bespaarpakket. Maak hier je keuze

Besparen kan zo makkelijk zijn!

Wanneer jij een afspraak maakt voor een Quickscan, is het mogelijk dat jij Energieadviseur Rianne Staal aan de deur krijgt. Rianne weet het zelf maar al te goed, het kan best nog wel een drempel zijn om te beginnen met verduurzaming. Maar eenmaal begonnen, is er geen weg meer terug. "Besparen kan zo makkelijk zijn. Je profiteert er gewoon ontzettend van. Niet alleen vanwege het geld dat je bespaart, maar je merkt ook dat je wooncomfort omhoog gaat. "

Rianne gaat bij huiseigenaren langs om met een Quickscan te meten of isoleren interresant is voor een woning. ''Er speelt op het moment best nog wel wat rondom de kosten van gas en energie. Dit merkt iedereen en daar worden mensen nu ook veel bewuster van. Deze bewustheid is natuurlijk gunstig, want je bespaart ontzettend veel geld als je eenmaal duurzamer gaat leven. De grote ingrepen hebben het meeste impact, maar de kleine aanpassingen ga je ook al snel merken, denk hierbij aan de lichten uit doen, de deuren dicht, tochtstrips en in de koude maanden de ramen dicht tijdens het slapen, anders verlies je alsnog veel warmte."

Niet altijd het beste voorbeeld geweest
'' Ik werd vroeger nog wel eens gebruikt als voorbeeld van hoe het niet moet, als het gaat om duurzaamheid en besparen. Maar daar ben ik gelukkig veel bewuster in geworden. Zo zijn wij momenteel zelf bezig met het isoleren van ons eigen huis. Ik ben heel erg benieuwd wat wij hierdoor aan het eind van de maand overhouden. ''

Mens en woning
Rianne zat eerder in de Makelaardij. Een groot gedeelte van haar enthousiasme kan ze daarom kwijt in woningen, maar juist het omgang met mensen en ze helpen bij hun vragen geeft Rianne energie. Wil jij ook weten welke isolatiemaatregelen voor jouw huis interresant zijn? Maak hier een afspraak met Rianne of één van haar collega Energieadviseurs voor een gratis Quickscan. Zo krijg jij meer inzicht in de isolatiemogelijkheden van jouw woning. 

Quickscan

Benieuwd of isoleren interessant is voor jouw woning? Met een Quickscan weet je binnen 2,5 uur hoe jij je huis het beste kunt verduurzamen. 

Wat is een Quickscan?

Energiecoaches

Toe aan de bespaarmogelijkheden in jouw woning? Maak een afspraak met onze energiecoaches en ontdekt hoe jij kan besparen op jouw maandelijkse kosten.

Meer over de Energiecoaches