Mevrouw Ketler is blij met gratis hulp van de Klusbus

Vorige week waren onze Klusbussers in Hoogezand. In samenwerking met de gemeente Midden-Groningen hielpen we inwoners gratis met kleine energieklussen. Een van de mensen die geholpen is, is mevrouw Ketler.

Ze ontving een kaart in de bus van Jouwbespaarcoach met informatie over de Klusbus. "Toen heb ik gelijk een afspraak gemaakt voor het aanbrengen van radiatorfolie. Ze zeiden: 'Dat kan vanmiddag nog.' Ik had er wel vaker aan gedacht om het zelf te doen. Er stond ook een paar keer iets over in de krant. Maar dan denk je er niet meer aan als je de krant weglegt."

Alvast klaar voor de winter
Ze is tevreden over het geleverde werk van Klusbusser Jacob: "Hij weet hoe het moet. Zoals hij het nu heeft gedaan, had ik het zelf nooit kunnen doen. Het valt niet op dat het er zit, ik zie er niks van." Mevrouw Ketler is blij met het initiatief: "Ik vind het heel goed dat dit bestaat. Baadt het niet, dan schaadt het niet. Het ligt er natuurlijk aan of we een strenge winter krijgen, maar ik verwacht zeker dat ik hierdoor wat energie ga besparen." Ze zou anderen zeker aanraden om ook hulp in te schakelen van de Klusbus: "Sterker nog, ik heb mijn ouders ook al opgegeven. Dus daar komt de Klusbus binnenkort ook langs."

Ook hulp nodig bij kleine energieklussen?

Maak dan een afspraak met de Klusbus. Met kleine aanpassingen kun je veel energie besparen. Het materiaal en het werk is helemaal gratis!

Maak een afspraak Wat doet de Klusbus?

Bespaar ook geld en energie!

Wil jij energiezuiniger wonen en geld besparen? Onze Bespaarcoaches helpen graag. Bijvoorbeeld met het aanvragen van offertes en subsidies voor isolatie. Deze hulp is gratis. Je zit nergens aan vast.

Maak een afspraak Wat doet een Bespaarcoach?