Joke bespaart duizenden euro’s met subsidie voor zonnepanelen

Op 13 december werden de langverwachte zonnepanelen geplaatst bij Joke Huitsing uit Onstwedde. Met de hulp van Bespaarcoach heeft ze hiervoor maar 700 euro hoeven betalen.

Joke kwam in contact met de Bespaarcoach via kennissen. Zij kregen een brief over Jouwbespaarcoach in de bus. Nadat diezelfde brief ook bij haar op de mat viel, heeft ze gelijk contact opgenomen. “Ik wilde graag weten wat er allemaal mogelijk was. Ik ben alleenstaand, dus ik weet daar niet zoveel van.” Ook was ze benieuwd hoe ze nog meer energie en geld kon besparen. Haar huis was namelijk al goed geïsoleerd. 

Stap voor stap begeleiding

Bespaarcoach Maurice kwam bij haar langs. “Hij kwam met het idee van zonnepanelen. En hij vertelde over de beschikbare subsidies. Zo is het balletje gaan rollen.” Maurice gaf niet alleen advies. Hij hielp Joke ook bij het aanvragen van subsidies voor de zonnepanelen. Er werd overlegd over installateurs, offertes werden aangevraagd, en uiteindelijk werden de zonnepanelen geïnstalleerd. “Ik wist niet dat dit allemaal kon. Ik ben heel blij met de begeleiding die ik kreeg.” 

Grote besparing

De acht zonnepanelen kostten 4200 euro. Maar door de subsidie van 3500 euro heeft ze er maar 700 euro voor hoeven betalen. Een flinke besparing dus! Joke raadt dan ook iedereen aan om contact op te nemen met Jouwbespaarcoach: “Als je als echtpaar leeft is het misschien anders, maar als je alleen bent is het heel mooi dat je hulp kunt krijgen.”

Bespaar ook geld en energie!

Wil jij ook energiezuiniger wonen en geld besparen? Onze Energiecoaches helpen graag. Dit is gratis!

Maak een afspraak Wat doet een Energiecoach?

Hulp bij kleine energieklussen?

Heb je nog radiatoren waar geen radiatorfolie achterzict? Of hulp nodig bij het dichten van kieren en naden? Maak een afspraak met de Klusbus. Het materiaal en het werk is gratis.

Maak een afspraak Wat doet de Klusbus?