Energiecoach Jenny helpt besparen in Stadskanaal

Maak kennis met Jenny, onze energiecoach met een passie voor het helpen van mensen en het realiseren van besparingen. Ze krijgt namelijk enorm veel voldoening van het besparen van geld, niet alleen voor zichzelf, maar vooral ook voor anderen. Jenny noemt zichzelf een echte 'energiefreak' en gelooft dat iedereen kan profiteren van een gesprek met een energiecoach.

Twee jaar geleden hakte Jenny eindelijk de knoop door. Ze startte met haar opleiding tot sociaal werker. Ze werd schuldhulpmaatje. En nu voegt ze daar nog een rol aan toe: Energiecoach. Haar passie om mensen te helpen bloeit op als nooit tevoren. "Ik word gewoon dolgelukkig van anderen helpen, dat zit in mijn bloed. Veel mensen beseffen nog niet dat ze op een zuinigere manier kunnen leven. Dat is zo jammer, want zodra je dat doorhebt, merk je echt het verschil. Daarom is het ook zo geweldig om mensen te helpen ontdekken hoe ze flink kunnen besparen."

Simpele actie, grote besparing
En die besparingen kunnen behoorlijk oplopen. Zo bleek toen Jenny toen haar schoonvader begon te klagen over zijn energierekening. "Ik ben hem toen meteen gaan helpen. Met simpele acties kon hij al een paar honderd euro per jaar besparen. Voor hem hielp het om anders om te gaan met de verwarming. Door deze slechts één graad lager te zetten, bespaar je al zo'n 170 euro per jaar. En als je alleen de ruimtes verwarmt waar je bent en deuren gesloten houdt, kan dat gemiddeld zelfs 450 euro per jaar schelen!"

Energiecoach Jenny
Energiecoach Jenny

Ga het gesprek aan!

Benieuwd wat jij kan doen voor jouw woning? Maak dan een afspraak voor een gratis gesprek. Dan komt Jenny of een van haar collega’s binnenkort bij jou.

Gelijk een afspraak maken? Meer over onze Energiecoaches?

Nu ook voor huurwoningen

Goed nieuws voor huurders! Jenny komt speciaal naar huurders van Lefier in Stadskanaal. Heb jij wel een huurwoning, maar niet bij Lefier in Musselkanaal? Bespreek dan met jouw woningcorporatie wat er voor jou mogelijk is.