Bespaarcoach Herman maakt het mogelijk!

Herman, onze enthousiaste Bespaarcoach, staat klaar om jou te helpen met besparing. En dan juist de zaken waarvan onze Bespaarcoaches weten dat ze vaak als lastig worden ervaren. Hier wordt Herman persoonlijk enorm blij van, en verbaasd het hem zelf nog wel eens hoe goedkoop isoleren kan zijn.

Bespaarcoach Herman is al sinds 2014 bezig met energiezuinige oplossingen, eerst in de vorm van zonnepanelen. Maar als Bespaarcoach helpt Herman graag daar waar het mogelijk is. Want er valt bijna overal wel iets te besparen, ook al realiseren veel mensen zich dat niet. "Mensen vinden het soms lastig om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn". Door een gratis afspraak te maken met een Bespaarcoach kom je daar gewoon achter. Elke woning is anders en iedere bewoner heeft zijn/haar eigen vragen. Door persoonlijke hulp krijg je daarom het beste inzicht in je eigen situatie. Juist daar helpen de Bespaarcoaches mee. Samen kijken jullie naar de woning en worden de mogelijkheden verkent, mede afhankelijk van jouw financiële situatie. Zo is er altijd wel iets mogelijk om je huis te verduurzamen.

Goedkoper dan het lijkt
Herman verbaast zichzelf ook over de mogelijkheden, vooral over hoeveel je kunt besparen door eenvoudigweg je dak te isoleren. "Dit kun je doen met weinig geld, soms zelfs bijna gratis dankzij landelijke en lokale subsidies. En juist dakisolatie helpt bij het verlagen van je kosten."

Persoonlijke hulp
Persoonlijke hulp staat centraal in Hermans benadering. Dit is wat hem erg enthousiast maakt. "Bijna elke keer als ik een gesprek beëindig, zit ik op de terugweg gelukkig in de auto. Mensen lopen vaak vast, en dat snap ik. Het is een ding om te weten welke subsidies beschikbaar zijn, maar ze aanvragen kan voor veel mensen een uitdaging zijn. Het is dan fijn als je iemand hebt waar je je vragen kwijt kunt. Het is ontzettend leuk om diegene te zijn." De Bespaarcoach kijkt namelijk samen met jou mee en kan ondersteunen wanneer dit nodig is. Hulp nodig bij het opvragen van offertes of subsidies? Dan kijkt de Bespaarcoach graag met je mee.

Bespaarcoach herman
Bespaarcoach herman

Zelf hulp van Herman?

Bespaarcoach Herman staat klaar om jou te helpen ontdekken hoe jij geld kan besparen op jouw energierekening. Maak meteen een afspraak en ontdek wat er in jouw woning mogelijk is.

Afspraak maken Meer over de Bespaarcoach?