Ger uit Heiligerlee zit er warmpjes bij deze winter

Ger Suurbach uit Heiligerlee kreeg onlangs bezoek van Energiecoach Tanne en de Klusbus. Door een paar kleine aanpassingen heeft Ger nu veel minder last van tocht en kou in huis.

Het contact met de Energiecoach begon toen Ger een bericht van de gemeente in zij brievenbus ontving. “In eerste instantie dacht ik: dat is niets voor mij.” Omdat de hulp gratis was, zette hij toch de stap om een afspraak te maken. Na het eerste telefoongesprek kwam Tanne bij hem op bezoek en namen ze samen uitgebreid de mogelijkheden door. “Ik ben dik tevreden. Mevrouw Engels verstaat haar vak.”

Geen tocht meer in huis

Tijdens het bezoek bespraken ze welke verbeteringen aan het huis konden worden aangebracht. Kleine aanpassingen, zoals het plaatsen van een brievenbusborstel tegen de tocht, werden direct uitgevoerd door de Klusbus. "Je merkt meteen dat het helpt. Eerder kwam er echt kou binnen, maar nu helemaal niet meer." Er werden ook tochtstrips geplaatst bij de ramen. Daarnaast bracht Klusbusser Herald radiatorfolie en een radiatorventilator aan. “Zo verspreidt de warmte zich beter in huis. Als Harald dat zegt, dan geloof ik het zonder meer.” Binnenkort komt de CV-dokter langs om de radiatoren en de cv-installatie opnieuw in te stellen. Zo verbruikt Ger minder gas, maar wordt zijn woning net zo lekker warm.

Iedereen aanraden 

Ger wist niet wat hij kon verwachten van de Energiecoach en Klusbus, omdat niemand in zijn omgeving er ervaring mee had. Maar hij heeft de hulp als als zeer positief ervaren. “Ik kan iedereen aanraden een afspraak te maken. Ik vertel het ook aan iedereen die ik ken.”

Bespaar ook geld en energie!

Wil jij ook energiezuiniger wonen en geld besparen? Onze Energiecoaches helpen graag. Dit is gratis!

Maak een afspraak Wat doet een Energiecoach?

Hulp bij kleine energieklussen?

Heb je nog radiatoren waar geen radiatorfolie achterzict? Of hulp nodig bij het dichten van kieren en naden? Maak een afspraak met de Klusbus. Het materiaal en het werk is gratis.

Maak een afspraak Wat doet de Klusbus?