Gegarandeerd besparen met de Bespaarcoach!

Maak kennis met Erwin Jalving. Erwin is Bespaarcoach in de gemeente Veendam, hij adviseert en begeleidt woningeigenaren met weinig geld. Samen kijken ze naar wat de bespaarmogelijkheden zijn en hoe alle maatregelen precies betaald kunnen worden. Hierbij garandeert de Bespaarcoach een comfortabeler woning en altijd minimaal 10 euro besparing in de maand.

Erwin is erg enthousiast over zijn nieuwe rol als Bespaarcoach, vanuit zijn eerdere rol als bewindvoerder en huidige rol bij Jouwbespaarcoach weet hij hoe belangrijk besparen voor mensen kan zijn. “We willen mensen helpen om te besparen op hun woonlasten door middel van isolatie en verduurzaming.''

Overal mogelijk

''Het mooie is dat we nu écht overal kunnen helpen, dat isoleren en dus besparen, voor iedereen toegankelijk gemaakt wordt, zelfs waar dat eerst totaal niet mogelijk leek. De investering is, zeker met de huidige subsidies, klein en mensen zonder spaargeld kunnen het resterende bedrag renteloos lenen. Het betaald zichzelf meteen terug in de maandelijkse energierekening. Wie laat dat nu liggen?”

Aangenaam: Ik ga jou geld besparen
Erwin begint altijd met een introductie, zo gaat hij in Veendam Noord langs de deuren om zich simpel voor te stellen aan de buurt. Volgens Erwin worden tijdens de eerste introductie al veel misverstanden van de tafel geveegd "Eenmaal in gesprek met mensen zie je dat bewoners snel een verkeerd beeld hebben. Mensen denken bijvoorbeeld dat de kosten voor isolatie veel hoger zijn, dan het geval is. Ook over subsidies is vaak weinig bekend. Door met elkaar in gesprek te gaan, krijg ik beter zicht op wat zij nodig hebben en hoe ik het beste kan helpen. Ik kan ze daarna ook gegarandeerd helpen, dat is het mooiste! Maar ik moet wel de kans hebben gehad om mijn verhaal te vertellen en dat is toch vaak waar de drempel ligt."

Laat je vrijblijvend informeren

Erwin roept jou graag op om contact met hem te zoeken, hij vertelt namelijk graag wat hij voor jou kan betekenen. '' Bel of Whatsapp mij gewoon op 06 254 746 21, ik vertel ontzettend graag waar je recht op hebt en wat ik voor je kan doen, maar mailen mag ook. Je zit nergens aan vast en wat ik voor je doe is altijd gratis. ''

Videoserie de Bespaarcoach - Deel 1

Benieuwd naar wat de Bespaarcoach precies komt doen? In onze nieuwe videoserie zie je hoe Bespaarcoach Erwin Jalving begint in Veendam. Hij maakt kennis met bewoner Marcel en meet daarna zijn woning op om te kijken hoe het huis geïsoleerd kan worden en wat de beste financieringsopties zijn.

Maak nu een afspraak!