Dankzij de Klusbus bespaart Eefke uit Oldambt geld én energie

Eefke Doornbos-ten Cate, bijna 80 jaar oud, woont al jaren met veel plezier in haar koopwoning in Oldambt. Ze heeft altijd goed voor haar huis gezorgd, maar met de stijgende energiekosten besloot ze dat het tijd was voor wat aanpassingen. Eerder dit jaar nam ze daarom contact op met de Klusbus. De Klusbussers hielpen haar met kleine energieklussen in huis. Daardoor bespaart ze nu geld én energie.

Een van de eerste dingen die de Klusbussers voor haar deden, was het aanbrengen van tochtstrips onder de deur. "Het bevalt me uitstekend," zegt Eefke. "De deur rammelt niet meer en er komt geen tocht meer doorheen." Ook de radiatorfolie werd vakkundig aangebracht. "Je ziet er niets van en het is heel netjes geworden. Ik was bang dat het niet mooi zou zijn. Het was een fluitje van een cent voor de Klusbusser om het aan te brengen. Zelf had ik dit nooit kunnen doen."

Snelle actie
Eefke kwam in contact met de Klusbus na het lezen van een artikel in het Streekblad van Oldambt. "Ik zag dat ze bij de Plus supermarkt stonden en ben erheen gegaan. Toen liet ik mijn gegevens achter bij Jenne van Jouwbespaarcoach en werd ik gebeld om een afspraak te maken. Anderhalve week later waren ze er al. Het ging sneller dan ik dacht,” vertelt ze enthousiast. 

Nog meer besparen
Eefke is van plan om nog meer energiebesparende maatregelen in haar huis door te voeren. "Ik ben nu bezig met het vervangen van mijn ramen, want de huidige ramen komen uit de jaren 80 en er zit een lek in. De Bespaarcoach van Jouwbespaarcoach gaat mij daarbij helpen. Ik wil ook graag hulp bij het aanvragen van subsidies. Er is zoveel informatie te vinden op het internet dat ik door de bomen het bos niet meer zie."

Ook hulp nodig bij kleine energieklussen?

Maak dan een afspraak met de Klusbus. Met kleine aanpassingen kun je veel energie besparen. Het materiaal en het werk is helemaal gratis!

Maak een afspraak Wat doet de Klusbus?

Bespaar ook geld en energie!

Wil jij energiezuiniger wonen en geld besparen? Onze Bespaarcoaches helpen graag. Bijvoorbeeld met het aanvragen van offertes en subsidies voor isolatie. Deze hulp is gratis. Je zit nergens aan vast.

Maak een afspraak Wat doet de Bespaarcoach?