18 november 2021

De Energiecoach helpt je graag

Stadskanaal - Of je nu al druk bezig bent met energie besparen of je hebt nog geen idee waar te beginnen. Onze Energiecoaches helpen je graag. Dré Roza, eigenaar van een vrijstaande woning, heeft in de afgelopen jaren al diverse energiebesparende maatregelen genomen. Afgelopen zomer maakte hij voor nog meer tips een afspraak met één van onze Energiecoaches.

Dré is al volop aan de gang met het verduurzamen van zijn huis. “Ik ben begonnen met het dak, dat heb ik in 2019 laten vervangen. Ook heb ik de vloer laten isoleren, net als de buitenmuren. Tussen de gipswanden en het metselwerk zit nu isolatie.” Toch was hij benieuwd of een Energiecoach hem nog verder op weg kon helpen met goede tips.En ja die tips had hij zeker. Daar ben ik heel positief over, het was een spontane jongen en hij nam er uitgebreid de tijd voor. Echt super.”

Verrast door een radiatorventilator
Dré kon uit verschillende Energie Bespaarpakketten kiezen op Jouwbespaarcoach.com. Hij koos voor het pakket Warmte. “Hierin zaten verschillende energiebesparende producten. Er zat onder andere een radiatorventilator in. Dat kende ik niet en was blij verrast. Deze verspreidt de warmte beter.” Zijn advies aan andere huiseigenaren is: “Kijk eens op Jouwbespaarcoach.com. Ze bieden heel veel gratis diensten aan en met kleine aanpassingen kun je ook al veel geld besparen.”


Dré Roza heeft al verschillende duurzame maatregelen genomen voor zijn huis

Wil jij ook gratis tips van een Energiecoach?

Heb jij een koopwoning in Oost-Groningen en wil je ook weten hoe je het beste kan beginnen? Dan is een Energiecoach-gesprek misschien iets voor jou.

Maak een afspraak

Quickscan

Wil jij ook graag onafhankelijk advies? Met een Quickscan weet je binnen 2,5 uur hoe je je huis het best kunt verduurzamen.

Wat is een Quickscan?