Besparen met de CV-dokter

Wil jij zo goedkoop mogelijk je huis verwarmen? De CV-dokter berekent hoeveel warmte jouw huis nodig heeft. En regelt dat jouw cv-ketel op de juiste temperatuur staat. Je bespaart al gauw ruim 10% op je energieverbruik. Dit doet de CV-dokter gratis!

Maak een afspraak
CV-dokter

Heb je een vraag? We horen het graag.

Naar contactformulier

Wat doet de CV-dokter?

  • De CV-dokter bepaalt hoeveel warmte jouw huis nodig heeft.
  • Daarvoor kijkt de CV-dokter naar het aantal radiatoren en of je vloerverwarming hebt.
  • De CV-dokter past de temperatuur van je cv-ketel hierop aan.
  • Als de pompsnelheid te hoog is, wordt deze ook aangepast.

Een afspraak duurt gemiddeld 2 tot 3 uur. 

Waardoor bespaar ik?

De meeste cv-ketels staan nog op de fabrieksinstellingen. Hierdoor is jouw huis het snelst warm. De temperatuur staat vaak op de hoogste stand. De pomp pompt zo hard mogelijk. De CV-dokter stelt je cv-ketel precies zo in, dat jouw woning warm wordt op een energiezuinige manier. Dus je verbruikt minder gas, maar je woning wordt net zo lekker warm. In de praktijk zien we besparingen van ongeveer 10%!

Mét diploma

De CV-dokters van Jouwbespaarcoach hebben allemaal een opleiding gevolgd. Zij hebben hiervoor een certificaat ontvangen. 

Na hun bezoek laten zij een sticker achter. Hiermee laat je zien dat jouw cv-ketel is ingeregeld.

CV-dokter Jolanda

Jolanda heeft inmiddels al een behoorlijk aantal cv-ketels ingesteld. Het technische onderdeel van haar werk vindt ze leuk. Maar het meest geniet ze van de reacties achteraf: "Het is zo ontzettend fijn om mensen aan een lagere energierekening te helpen, daar doe ik het voor!"

Maak een afspraak

Andere hulp nodig?

Heb jij nog radiatorfolie liggen, maar weet je niet hoe je het moet bevestigen? De Klusbus helpt met kleine energieklussen. Het materiaal én het werk van de Klusbussers wordt door jouw gemeente betaalt.

Ik kan wel hulp gebruiken Maak een afspraak

Isoleren iets voor jou?

Met kleine aanpassingen kun je al veel besparen. Maar alleen als je woning goed geïsoleerd is, bespaar je het meest. Het is nu de tijd om te isoleren. Ook als je weinig geld hebt. Of als je niet weet waar je moet beginnen. De Bespaarcoach helpt je!

Wat doet een Bespaarcoach? Het verhaal van de familie Kanter