Ik heb een code voor een Energie Bespaarpakket. Maak hier je keuze

Isoleren is een besparing, geen kostenpost

Robin Groeneveld (33 jaar) is één van onze Energieadviseurs. Als je een afspraak maakt voor een Quickscan heb je grote kans dat hij bij je langskomt. Maar wat komt Robin dan precies doen? Robin: “Bewoners maken met mij een afspraak voor een Quickscan. Dat is letterlijk een ‘snelle scan’ van het hele huis. Hoe goed is het huis geïsoleerd? En wat kan beter? Daarna bespreken we de grote bespaarmogelijkheden. Uiteindelijk draait het natuurlijk om twee dingen: comfort en geld. Hoeveel meer comfort krijg je in huis én wat gaat het je opleveren?”

De meest voorkomende isolatiemaatregelen zijn dak-, gevel- en vloerisolatie. Veel bewoners waar Robin komt overwegen ook echt iets te gaan doen. Ze zijn zoekende en willen graag van een onafhankelijke partij horen wat de mogelijkheden zijn. De kosten zijn belangrijk, maar ook hoeveel ze echt kunnen besparen op de steeds terugkomende woonlasten.

Manieren om te besparen
“In deze tijd waar je geconfronteerd wordt met enorme hoge energieprijzen merk je dat iedereen op zoek is naar manieren om te besparen. En de meest effectieve manier is je huis isoleren. Door het isoleren zorg je dat de warmte in huis blijft. Je moet het ook niet zien als een kostenpost, maar als een besparing. Elke maand zal je minder geld betalen aan energie en gas en hou je geld over voor leuke dingen.”

Een feestje in de moestuin
Voor Robin zijn de leuke dingen in het leven: sterren kijken en tuinieren. "Ik ben graag zelfvoorzienend en bewust bezig met eten. De moestuin is wat is wat mij betreft ook een goede besparing. Als het tijd is om te oogsten is het elke dag een feestje om de tuin te laten bepalen wat er op het menu staat." Wil jij ook geld besparen op je energierekening voor de leuke dingen in het leven? Maak hier een afspraak met Robin of één van zijn collega's voor een gratis Quickscan. Dan krijg je inzicht in de isolatiemogelijkheden bij jou thuis.

Quickscan

Met een Quickscan weet je binnen 2,5 uur hoe jij je huis het beste kunt verduurzamen. 

Wat is een Quickscan?

Isoleren

Wil je meer weten over isoleren en wat de mogelijkheden zijn? Het Regionaal Energieloket vertelt je er alles over.

Het Regionaal Energieloket over isoleren