Ik heb een code voor een Energie Bespaarpakket. Maak hier je keuze

1200 Energie Bespaarpakketten uitgedeeld in Vledderveen en Onstwedde

Vrijwilligers gingen eerder dit jaar samen met Jouwbespaarcoach.com, stichting Welstad, Lefier en medewerkers van de gemeente Stadskanaal langs de deuren om Energie Bespaarpakketten uit te delen. Maar liefst 1.200 pakketten werden uitgedeeld. Initiatiefnemer Fre Haan kijkt terug op een geslaagde actie “Ik ben heel tevreden over het resultaat. Zeker als je bedenkt dat het Energie Bespaarpakket gemiddeld een besparing van 43 euro oplevert.” Dat is dus een totale besparing van € 51.600.

De stijgende energieprijzen maakte dat Fre Haan ging nadenken hoe hij vanuit zijn kerkgemeenschap mensen kon helpen. Hij nam contact op met Welstad en woningcorpratie Lefier en ze kwamen bij Jouwbespaarcoach terecht. Ze regelden vrijwilligers en gingen vervolgens 7 keer op pad om 1.2000 inwoners te verrassen met een Energie Bespaarpakket. “We kregen veel positieve reacties.”

Ook energie voor jouw buurt!
Organiseer jij in jouw buurt of dorp ook een actie om mensen te helpen, bijvoorbeeld met energie besparen of verduurzamen? En denk jij dat Jouwbespaarcoach hierbij kan helpen? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met je mee.

De uitgedeelde Bespaarpaketten

Zelf nog geen Energie Bespaarpakket?

Dan kun je alsnog een aanvragen! Met een Energie Bespaarpakket kun je namelijk op eenvoudige wijze meteen starten met besparen.

Ik wil een Bespaarpakket!