Ik heb een code voor een Energie Bespaarpakket. Maak hier je keuze

29 september 2021

Jouwbespaarcoach in de regio

Jouw Bespaarcoach helpt woningeigenaren met energie besparen en het verduurzamen van je woning. Dit doen we graag samen met lokale initiatieven. Afgelopen maand waren we te gast op een aantal bijeenkomsten.

Op uitnodiging van Duurzaam Veelerveen gaven we toelichting op de warmtebeelden die van de woningen zijn gemaakt. En konden bezoekers meteen een Quickscan inplannen.

In Musselkanaal presenteerden we samen met Levendig Musselkanaal de isolatie-actie die door de tijdelijke Verduurzamingssubsidie heel interessant is.

Tijdens de Energiemarkt van Pekela geeft gas en de buurtmarkt van Veendam Noordwest op z'n Best, konden bezoekers bij de Jouwbespaarcoach-kraam terecht met al hun vragen over energie besparen en verduurzamen. 

Jouwbespaarcoach ook op jouw lokale evenement?

Organiseer jij een lokaal evenement en denk je dat Jouwbespaarcoach daar een bijdrage aan kan leveren? Neem dan gerust contact met ons op. Stuur ons een e-mail waarin je aangeeft wanneer het evenement plaatsvindt of wat je van plan bent te gaan doen. Wie weet komen we dan ook in jouw dorp of buurt!

Wat doet een Energiecoach?

  • Loopt met je door het huis en bekijkt waar jouw bespaarmogelijkheden liggen
  • Geeft tips om energiezuiniger te wonen
  • Laat zien waar en hoe je het beste kunt beginnen

Onze energiecoaches zijn onafhankelijk en niet-commercieel. Ze geven informatie aan woningeigenaren over energiebesparende maatregelen, maar verkopen geen producten.

Ik wil een afspraak maken

Uitgebreid bespaarrapport

Met een Quickscan ontvang je een uitgebreid bespaarrapport over de maatregelen die voor jouw woning interessant kunnen zijn. Mét een kostenindicatie en terugverdientijd. Ook financierings- en subsidiemogelijkheden worden besproken.

Afspraak maken voor Quickscan