11 januari 2022

Actie na Quickscan levert familie Broekhuizen direct comfort op

Vorig jaar hebben meneer en mevrouw Broekhuizen een Quickscan laten doen. En met succes vertellen zij enthousiast: “We hadden al jaren goede voornemens om ons huis te verduurzamen, maar het kwam er maar niet van. Onze schoondochter vertelde over een Quickscan en dat we deze gratis konden aanvragen.” Door de Quickscan wisten zij binnen 2,5 uur dat ze hun huis het beste konden verduurzamen met spouwmuur- en bodemisolatie. Na deze deskundige uitleg gingen ze meteen aan de slag en inmiddels is hun huis vrijwel volledig geïsoleerd.

Zo gezegd zo gedaan
“Zoals afgesproken met Jouwbespaarcoach.com kwam Jeroen bij ons thuis voor de Quickscan. Jeroen bleek een ontzettend aardige en deskundige man. Hij kon al onze vragen beantwoorden. Wat zijn de isolatiemogelijkheden voor ons huis, de kosten en wat is het rendement? Als leek heb je geen idee, maar Jeroen heeft het ons allemaal uitgelegd. Ook was hij heel eerlijk dat gezien onze leeftijd niet elke duurzame maatregel interessant voor ons hoeft te zijn.”

Vervolgstappen
Eén van de maatregelen die uit het bespaarrapport naar voren kwam was spouwmuurisolatie. De heer Broekhuizen heeft vervolgens verschillende offertes aangevraagd en in september uit laten voeren. "Een andere maatregel in het rapport was vloerisolatie in onze kelder. In november is daarom ook gelijk de vloer geïsoleerd met Pir-platen.” Familie Broekhuizen is heel blij dat zij een Quickscan hebben laten doen. “Het isoleren van de woning is prima verlopen. We voelden direct dat de warmte in huis veel aangenamer is en we denken minder gas te verbruiken. Maar dat zal blijken uit de jaarafrekening.”

Hun enthousiasme werkt aanstekelijk merken ze in hun omgeving. “Jeroen zal het wel druk krijgen, want veel vrienden van ons hebben inmiddels ook een Quickscan aangevraagd.”

Wil jij ook een Quickscan aanvragen? Maak hier een afspraak.

Jeroen maakt een Quickscan van een woning
Jeroen maakt een Quickscan van een woning

Quickscan

Wil jij ook graag onafhankelijk advies? Met een Quickscan weet je binnen 2,5 uur hoe je je huis het best kunt verduurzamen.

Wat is een Quickscan?

Jeroen

Wie een Quickscan van zijn woning laat maken, heeft grote kans dat Jeroen langskomt. Net als bij familie Broekhuizen. Wil je meer weten over Jeroen?

Het gezicht achter de Quickscan

Wat is muurisolatie?

Met muurisolatie voorkom je dat warmte via de muren uit het huis weglekt. Je woning blijft beter warm in de winter, wat voor meer comfort zorgt en lagere stookkosten. In de zomer blijft het koeler in huis.

Welke typen muurisolatie zijn er?