Ik heb een code voor een Energie Bespaarpakket. Maak hier je keuze

16 november 2022

20% van de inwoners kiest voor Energie Bespaarpakket Warmte

Inmiddels zijn er al 6000 gratis Energie Bespaarpakketten opgehaald. De inhoud is gezien de stijgende gasprijzen nog relevanter. Verlichting is het meest populair. Daarnaast kiest ruim 20% voor het Energie Bespaarpakket Warmte. We spraken met de werknemers van de bouwmarkten waar ze opgehaald kunnen worden. En die hadden nog extra bespaartips in petto.

Geert van Karwei in Ter Apel vindt de actie een groot succes. “De tasjes met verlichting en warmte zijn bij ons het populairst. Een klant kwam laatst terug en vroeg me waar de ledlampen uit het tasje liggen. Hij was er tevreden over en wilde er graag meer van kopen.” Geert vindt led zelf ook een belangrijke tip om mee te geven aan zijn klanten: “Als je alle lampen in huis vervangt voor ledverlichting bespaar je veel geld, maar het is ook gewoon veel veiliger. Geen brandgevaar meer met stoffen kapjes.”

Bruikbaar en makkelijk
Margit en Wendy van Praxis in Veendam hebben al veel mensen blij mogen maken met een tasje. En nog loopt het storm bij de dames. Margit: “De producten zijn zo bruikbaar dat het makkelijk is om direct toe te passen in huis.” De radiatorventilator uit het pakket Warmte is een populair item. Hiermee kun je gemiddeld wel 75 euro per jaar besparen op je energierekening. Wendy krijgt er goede reacties op. “Als ze deze eenmaal in gebruik nemen en het bevalt kunnen ze voor extra accessoires zoals een bevestigingsbeugel of een tweede radiatorventilator bij ons in de winkel terecht.”

Bewust kleine isolatieproducten
Het valt Geert de laatste maanden steeds meer op dat de klanten in de winkel bewuster bezig zijn met kleine isolatieproducten. “Je kunt zelf heel simpel aan de slag met kleine zoals tochtstrips en radiatorfolie verkopen we veel meer. Het mooie aan de Energie Bespaarpakketten is ook dat je de producten gratis kunt proberen. Veel mensen zouden het misschien in eerste instantie niet zo snel zelf kopen, maar na deze ervaring dus wel.”


Heb jij nog geen code ontvangen voor een gratis Energie Bespaarpakket? Vraag hier een code aan.

Margit en Wendy van Praxis Veendam
Margit en Wendy van Praxis Veendam
Geert en Renate van Karwei Ter Apel
Geert en Renate van Karwei Ter Apel

Licht aan en toch besparen?

Met led-lampen verbruik je 85 % minder energie per jaar ten opzichte van vergelijkwaardige hallogeenlampen.

Bespaartips

Jouw Energie Bespaarpakket

De verwarmingsventilator uit het Energie Bespaarpakket Warmte is een populair item. Hiermee kun je gemiddeld wel 80 euro per jaar besparen op je energierekening.

Welk Energie Bespaarpakket kies jij?