Ik heb een code voor een Energie Bespaarpakket. Maak hier je keuze

Isolatie

Steeds meer inwoners kiezen ervoor om geld te besparen door hun huis goed te isoleren, want een woning duurzaam en energiezuinig maken begint bij isoleren. Door de isolatie actie is het nu extra gemakkelijk en interessant om je huis te laten isoleren. Interesse? Bekijk dan nu de online informatieavond waar wij verdere uitleg geven over de actie of vraag meteen het persoonlijke aanbod aan.

Ik wil het persoonlijke aanbod!

Vrijblijvende offerte

Het Regionaal Energieloket heeft een isolatiespecialist gekozen. Deze heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding en biedt goede garanties. Interesse in een vrijblijvend online adviesgesprek?

Het aanbod

Om het je makkelijker te maken heeft het Energieloket het uitzoekwerk al gedaan. Het aanbod met de beste prijs-kwaliteit en garanties is uitgekozen en is opgenomen in het informatiepakket.

Bekijk hier het informatiepakket

Informatieavond

Onze informatieavond kan nu teruggekeken worden!

Nu bekijken

Heb je een vraag? We horen het graag.

Naar contactformulier

Gratis Energie Bespaarpakket

Heb je een code voor een Energie Bespaarpakket ontvangen? Haal deze op bij de bouwmarkt of maak een afspraak met een Energiecoach. Na afloop van dit gesprek ontvang je het pakket dat het best past voor jouw situatie.

Code inwisselen

Regionaal Energieloket

Het Regionaal Energieloket heeft de inkoopactie voor Oost-Groningen geregeld. Zij doen dit voor heel veel gemeenten in Nederland. Alle informatie over de isolatieactie vind je hier op een rij. 

Alle informatie op een rij Stuur een e-mail

Toe aan tips?

Er zijn natuurlijk meerdere manieren om te isoleren en warmte binnen te houden. We hebben enkele handige tips en tricks op een rijtje gezet.

Ik wil tips!

Isoleren, interessant voor jou?

Maak een afspraak en dan komt Jeroen of één van zijn collega’s bij je langs. Dat kost niets. Binnen 2,5 uur weet je dan welke verduurzamingsmaatregelen voor jouw woning het meest interessant zijn. Je ontvangt een uitgebreid bespaarrapport met financierings- en subsidiemogelijkheden.

Dat wil ik ook! Wat is een Quickscan?